Okimono Shirt Illustraties 3

Illustraties voor Okimono Shirts

Bij Okimono combineren ze hun passie voor grafische vormgeving met hoogwaardige eco-katoenen shirts en truien. Ze werken samen met verschillende grafisch ontwerpers, illustratoren en houtsnijders. Okimono laat zich inspireren door de actualiteit, de stad, fietsen, De Stijl, design met een knipoog en alles wat ons verder aan het hart gaat. En bijna elke week brengen ze een nieuw shirt uit!

In 2008 zijn ze in Arnhem met Okimono begonnen. Gewoon, zoals het heel romantisch hoort, op een zolderkamertje op de begane grond. In 2010 opende ze onze eerste winkel in het Modekwartier in Arnhem. In 2015 kwam daar een winkel in Eindhoven op Strijp-S en een tijdelijke pop-up in Berlijn bij.

Vanaf 2013 zijn ze met grote regelmaat vrijwillig op televisie en podia te zien. Met gepaste trots mogen ze melden dat ze onder andere Theo Maassen, Paul de Leeuw, Freek Vonk, Peter Sagan, Jochem Myer, Theo Janssen, Bram Tankink, Rene van der Gijp, Rob Urgert, Niels van der Laan, Jeroen Woe, Joep van Deudekom, Klaas van Kruistum en natuurlijk Maarten Tjallingii zagen langskomen in een Okimono.

Zie hier een overzicht van het koopbare deel van de shirts

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!