kaarten

Kaarten de wereld in

Vooral door mijn illustratiewerk voor Okimono t-shirts heb ik een aardige collectie opgebouwd van illustraties met vaak een kleine knipoog. Ik zelf noem het ‘grafische snacks’. Niet per sé gezond, geen diepere boodschap of iets in die richting… maar juist kort genot…gewoon iets lekkers tussendoor.

Om ze letterlijk de wereld in te sturen zijn er een aantal nu verkrijgbaar als ansichtkaart. Nu 5…maar later wellicht meer!

Vanaf nu zijn ze verkrijgbaar bij WarenHuis conceptstore … nu kun je ze (alleen als set van 5) bestellen. De set van 5 kost € 8,50 exclusief verzending. Te bestellen via een mailtje naar kaarten@peterpagie.nl. Graag volledige naam, adres en e-mailadres doorgeven.

Ik mail je terug met instructies en een tikkie of betaalverzoek o.i.d.
in vakantieperiodes zal het wat langer duren alvorens ik de set kan versturen.

Bewuste duurzame papierkeuze, PaperWise

De kaarten zijn gedrukt op PaperWise, een nieuwe generatie papier en karton met een zeer lage milieu impact en grote sociale bijdrage, gemaakt van landbouwafval. PaperWise geeft de stengels en bladeren die overblijven na de oogst van ons voedsel een 2e leven door er hoogwaardig papier en karton van te maken. Voor PaperWise bestaat er geen afval in de natuur! Dit drukwerk is een fantastisch voorbeeld! www.paperwise.eu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!